T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Producten

Producten

illustraties-bij-paginas-kleiner3

Een goed product

De producten die wij zelf gebruiken en die jij kunt aanschaffen, zijn allemaal producten
waar wij achter staan. Onze productlijn bestaat uit de volgende merken:

 

Matrix Ons salon is gebaseerd op Matrix in Motion, niet alleen met producten maar met de complete uitstraling. Zo gebruiken wij de mooie haarkleuringsproducten en hebben wij de hele fijne shampoos,  conditioner en stylingproducten. Er is er altijd wel een die goed bij jou past. Wij adviseren je graag hierin.
Biolage RAW Deze nieuwe lijn van Matrix is compleet 100% natuurlijk. De shampoo maakt het haar echt schoon, zonder parabenen en siloconen,  waarna de conditioner optimaal verzorgt. De stylingsproducten geven jouw haar de juiste boost met een compleet natuurlijke uitstraling. Wij adviseren je graag over deze geweldige nieuwe natuurlijke lijn.

Sassoon professional Sassoon heeft ook een geweldig lijn met haarkleuringsproducten, die wij ook in de salon gebruiken. Daarnaast zijn er voor jou de shampoos en conditioner te koop. Veel producten zijn ook in kleine verpakkingen te verkrijgen zodat je ze makkelijk kunt meenemen als je op reis gaat of een weekendje weg.
Professional Sebastian Van Sebastian hebben wij met name de stylingproducten van. Het zijn hele fijne producten die je makkelijk zelf kunt gebruiken en waarvan je niet heel veel nodig hebt voor een optimaal resultaat.
Farouk Biosilk Met de Therapy lijn bescherm en herstel je je haar, het geeft een mooie glans en beschermt tegen hitte van stylingtools. De gels van dit merk zijn stevig en hebben een langdurig effect, het laat geen restjes achter en is gemakkelijk uit te wassen.
Nioxin Heeft een fijne lijn met product voor diverse haarproblemen. Vertel ons je haarprobleem en wij geven advies over welk product voor jou kan helpen.
Krul- en stijltangen, föhn Natuurlijk hebben wij ook een paar tangen en föhns staan. Hoe je de krultang of stijltang moet gebruiken laten wij je graag zien in een workshop. Vraag ernaar als je belangstelling hebt.
logos-producten