T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Onze nieuwe salon voor haarwerken!

Onze nieuwe salon voor haarwerken!
mei 10, 2019 HairlabZwolle82

Onze nieuwe salon voor haarwerken!

In april openden wij onze tweede salon! Deze salon is helemaal gericht op haarwerken. Een mooie coupe die je zekerheid en vertrouwen geeft is geen vanzelfsprekendheid. Verschillende soorten haar- en hoofdhuidproblemen, door ziekte of een ongeval, hebben veel impact op iemands leven en kunnen het tegenovergestelde tot gevolg hebben: weinig zelfvertrouwen, schaamte, gevaar om in een sociaal isolement te geraken. Dit hoeft niet. Onze visie en passie is:

Wij maken mooi haar mogelijk voor iedereen. Met eigen haar of een haarwerk, iedereen verdient een mooi coupe!

Wij zijn er voor vrouwen die worstelen met haaruitval, hetzij door een hoofdhuidprobleem dan wel door stress, alopecia of andere oorzaken. Bekend is het haaruitval door chemotherapie. Wij zien bij hen de toenemende onzekerheid en verdriet. 

Onze liefde voor het kappersvak, waarbij persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat, is voor ons de drijfveer om specifieke diensten en producten voor vrouwen met haar- en hoofdhuidproblemen aan te bieden.

Hairlab! Haarwerken richt zich op het aanmeten van haarwerken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je er verzorgd uit ziet en zelfverzekerd door het leven gaat. Hairlab! is er voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen, ook voor hen die mogelijk de stap naar de kapper niet durven zetten. Jij bent uniek, wij kijken eerst wat voor type je bent, hoe je eruit ziet en hoe je over komt. Jouw unieke jij is ons uitgangspunt. 

Hairlab! Haarwerken beschikt over een eigen ruimte. Deze ruimte biedt een kleinschalige en intieme setting waar in alle rust de intake en andere afspraken plaatsvinden met jouw persoonlijke haarwerkspecialiste. Met aandacht en respect voor jouw privacy. Hairlab! biedt je, indien gewenst, deze service ook aan huis. Wij maken mooi haar mogelijk voor iedereen. Met eigen haar of een haarwerk, iedereen verdient een mooi coupe!

Meer weten over onze werkwijze?