T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Ons pand is opgefleurd!

Ons pand is opgefleurd!
juli 6, 2023 HairlabZwolle82

Ons pand is opgefleurd!

Assendorp is uniek, en wat is een betere manier om dit te laten zien dan ons pand te schilderen met prachtige bloemen in allerlei kleuren en het te transformeren tot een waar kleurenfestijn. Geschilderd met prachtige bloemen in alle tinten door kunstenares Lonneke Schildert. 

Het schilderen van het pand is meer dan alleen een visuele transformatie. Het symboliseert onze visie dat uniek zijn begint bij jezelf. Net zoals elke bloem haar eigen schoonheid en kleur heeft, zo weerspiegelt het geschilderde pand de verscheidenheid aan panden en ondernemers in de Assendorperstraat.
In dit kleurrijke kunstwerk komen de verschillende ondernemerskleuren van Assendorp samen, waardoor het een unieke charme uitstraalt. Het pand waar onze salon in gevestigd is, is een levendige ontmoetingsplaats waar inspiratie en creativiteit samenkomen, en waar mensen zichzelf kunnen zijn in al hun prachtige kleuren.
De fleurigheid van ons pand weerspiegelt de unieke identiteit van Assendorp. Elk penseelstreekje van Lonneke vertelt een verhaal en draagt bij aan de kleurrijke mozaïek die Assendorp zo bijzonder maakt. Het is een symbool van trots en verbondenheid voor alle ondernemers en bewoners in onze buurt.
Met Lonneke en Leonie als de drijvende kracht achter dit creatieve project, komt het pand tot bloei en daarmee ook Assendorp. Assendorp is een unieke plek waar kleur, groei en ondernemerschap hand in hand gaan. Waar iedereen al z’n kleuren met trots mag laten zien.