T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Styling

Styling & visagie

Jouw coupe is pas compleet met een mooie styling

Na elke knip- of kleuringsbehandeling stylen wij uiteraard jouw haar. Je kunt ook apart een afspraak maken voor het wassen, föhnen en stylen van je haar. Vooral als het jezelf niet meer lukt, kunnen wij dit wekelijks voor je doen. Wij gebruiken diverse producten zoals: gel, wax, haarlak en volumesprays. Als je hoofdhuid erg gevoelig is, zullen wij de producten hierop aanpassen. Voor het stijlen gebruiken wij de föhn, borstels, krultang en of stijltang. Deze producten zijn ook bij ons te koop. De krultang en stijltang leggen we je graag uit in een aparte workshop.

Uiteraard kun je je haar ook laten stylen voor een speciale gelegenheid, zoals een trouwerij of een gala. Leuk natuurlijk om je haar eens op te laten steken, bloemen in het haar, invlechten of mooi laten krullen.

Bruidskapsel

Jouw trouwdag, dat is toch de dag waarop jouw haar op en top moet zitten. Een bruidskapsel mag altijd iets extra’s hebben: mooie krullen, opgestoken, bloemen of kralen in het haar of prachtig met en zonder sluier. Een bruidskapsel is voor jou en ons iets speciaals! Maak een aantal maanden van tevoren (als dit lukt) een afspraak om je bruidskapsel door te spreken. Dan hebben we de tijd voor de juiste kleuring, zorgen voor de juiste lengte, het goed uitzoeken wat je wensen zijn en daarop de behandeling aanpassen.

Visagie

Om je look helemaal compleet te maken kun je ook bij ons terecht voor visagie. Wij werken samen met het merk PUNE.

PUNE staat voor Maastrichtse ‘kus’ en is alleen te verkrijgen bij professionals. Een prachtig assortiment dat sterke basics en essentials heeft, dierproef- en parabenenvrij is en meegaat met tijd en trend.