T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Afspraak

Afspraak maken

Persoonlijke aandacht in alle rust!

Bij Hairlab kun je altijd binnenlopen voor het ophalen van een product, het maken van een afspraak of het bijknippen van een pony. Voor alle andere behandelingen werken wij op afspraak, zo ben je zeker van onze aandacht en tijd.

AFSPRAAK MAKEN

Als je een afspraak wilt maken, vragen hebt of een consult voor haar- en hoofdhuidproblemen of bel naar 038- 737 02 26 /06- 487 855 82 of stuur een mail, inclusief je telefoonnummer, naar info@hairlab-zwolle.nl 

Je ontvangt van ons een bevestiging en herinnering per mail van je afspraak. Een gemaakte afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Binnen 24 uur kunnen wij kosten in rekening brengen.

Parkeren

Met de auto
Dit is een betaald parkeren wijk voor €1,20 per uur. Langs de straat kun je maximaal 120 minuten parkeren. Heb je een lange behandeling nodig zet dan je auto bij de Jumbo neer. Rijd hiervoor door de onderdoorgang naar de parkeerplaats.
Ook zou je de auto bij de Boni kunnen zetten. Dat is alleen wel iets verder lopen. 

Met de trein
Vanaf het station is het 12 minuten lopen. Loop aan de centrumzijde het station uit, sla rechtsaf Oosterlaan, sla 5e straat linksaf, dit is de Van Karnebeekstraat in. Sla rechtsaf om op de Van Karnebeekstraat te blijven en direct daarna weer rechtsaf de Modelweg in. Volg deze tot de Assendorperstraat, sla rechtsaf. Hairlab zit aan de rechterkant.