T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Hairlab!

Hairlab!

by Leonie Middendorp

“Had ik maar..”

‘Al op jonge leeftijd wist ik dat ik mensen wilde mooi maken. Ik was altijd bezig met modeshows of kleding maken. Nooit liep ik met de trends mee en dat doe ik nog steeds niet. Ik heb jarenlang bij verschillende kapsalons gewerkt, gaf trainingen als kleurspecialist van L’Oréal en heb zelfs een nominatie van de Coiffure Awards behaald. Toch bleef het bij mij kriebelen. Ik dacht: ‘Straks ben ik vijftig en zeg ik nog steeds dat ik eigenlijk een eigen kapsalon had willen hebben… Had ik maar.

In 2013 heb ik daarom de grootste stap in mijn carrière genomen en mijn eigen kapsalon geopend: KAPPER82. Mijn visie was toen en nu nog steeds “Uniek zijn, begint bij jezelf”. Dat kan elke zes weken immers weer anders zijn. Met een hele kleine verandering kun je een heel andere coupe krijgen. Ik vind het nog steeds leuk om de vernieuwing op te zoeken, voor mijn klanten en voor mijzelf…

In 3 jaar tijd heb ik een mooie klantenkring in en ver buiten Zwolle opgebouwd. Samen met andere ondernemers in de Diezerpoortenplas en daar buiten heb ik mooie events kunnen organiseren zoals een Ladies Night, Kerstmarkt, Metamorfoses voor het blad For You, Voor 1 dag Prinses. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan onze gemeenschap.

Van Kapper82 naar Hairlab!

In het voorjaar van 2016 was het tijd om uit te breiden en kwam er een ervaren styliste bij. Dit gaf mij een impuls om verder te groeien. Met de komst van Vera Külsen werd het tijd voor een complete metamorfose! Ondersteund door een fijne groep mensen en het concept van Salon in Motion van Matrix, heb ik in oktober 2016 gekozen voor Hairlab! Zwolle. Een vernieuwde fijne kapsalon met extra stoelen, een superleuk team en toekomstmogelijkheden! Een beleving in haarverzorging.