T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Producten

Producten

producten-illustratie-pagina


Bij Hairlab gebruiken we producten die echt iets toevoegen en goed zijn voor het milieu. Daarbij passen de merken L’ANZA en Mediceuticals perfect. 

 

L’ANZA

Voor ons echt een merk van nu dat perfect aansluit op de visie van Hairlab. L’ANZA gebruikt ingrediënten die duurzaam worden verkregen en gemaakt zijn van natuurlijke producten. Ze werken dierproefvrij, er zitten geen sulfaten, parabenen of gluten in en alle verpakkingen zijn recyclebaar en te composteren.

Deze producten hebben een helende werking voor glanzend, gezond en levendig haar. Zo kent het merk producten die helpen om:

  • je haar fris en glanzend te houden. Dit gebeurt van binnenuit door het haar goed in balans te brengen. Bij droog, stug of gestrest haar wordt het haar weer voorzien van voeding en vocht.
  • je gekleurde haar te beschermen. Omdat bloemen altijd hun kleur behouden haalt Lanza grotendeels de ingrediënten hiervoor uit bloemen.
  • volume te creëren van binnenuit. In bamboe zit silicium en dat zwelt de diameter van elke haarvezel op, waardoor je haar dikke aanvoelt en beter blijft zitten.
  • bij krullen of golvend haar de vitaliteit en elasticiteit te behouden.
  • je haar te beschermen tegen haarbreuk en frizz, tegen het weer met UV protectie en tegen extreem hoge temperaturen.
Bezoek de website van L’ANZA

Mediceuticals

Waar L’ANZA werkt vanuit de haarvezel, richt Mediceuticals zich als basis op de hoofdhuid. De merken vullen elkaar daarom perfect aan. Veel problemen van de hoofdhuid kunnen we met Mediceuticals oplossen of verbeteren.

Zo kent Mediceuticals producten die helpen bij:

  • Overmatig haaruitval. Deze producten stimuleren de hoofdhuid om nieuwe haargroei aan te maken en versterken dun en zwak haar.
  • Roos, vettige of droge hoofdhuid. Daarbij is de essentie om de hoofdhuid te kalmeren en weer in balans te brengen.
  • Gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Mediceuticals kan heel goed gebruikt worden voor de gevoelige huid.

Het team van Hairlab werkt samen met Mediceuticals en is gecertificeerd om met dit merk te mogen werken.

Lees meer of haar- en hoofdhuidproblemen Bezoek de website van Mediceuticals

BAO-MED

Breng je haarverzorgingsritueel naar een hoger niveau met LUXURIATE lijn van Boa-Med.

De visie van BAO-MED is het ontwikkelen van hoogwaardige, vegan haar- en huidverzorgingsproducten op basis van zuivere en natuurlijke ingrediënten. Tot in perfectie vervaardigd uit een selectie van unieke botanische extracten en essentiële oliën als hoofdingrediënten. Elk product is een combinatie van geavanceerd wetenschappelijk onderzoek en de beste ingrediënten uit de natuur voor uitzonderlijke resultaten en ultiem gebruiksplezier.

Sta jezelf toe te ontsnappen en geef je over aan het genot van de unieke LUXURIATE ervaring. Geniet van het luxueuze gevoel van gezond, soepel en zijdezacht haar met een mooie glans. De delicate geur van tropisch fruit en frisse voorjaarsbloemen neemt je mee naar een plek vol harmonie, geluk en wellness. Nooit eerder heeft je haar zo fijn aangevoeld en er zo goed uitgezien.