T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Producten

Producten

illustraties-bij-paginas-kleiner3

Een goed product

De producten die wij zelf gebruiken en die jij kunt aanschaffen, zijn allemaal producten
waar wij achter staan. Onze productlijn bestaat uit de volgende merken:

 

Matrix

Ons salon is gebaseerd op Matrix in Motion, niet alleen met producten maar met de complete uitstraling. Zo gebruiken wij de mooie haarkleuringsproducten en hebben wij de hele fijne shampoos,  conditioner en stylingproducten. Er is er altijd wel een die goed bij jou past. Wij adviseren je graag hierin.

Sassoon professional

Sassoon heeft ook een geweldig lijn met haarkleuringsproducten, die wij ook in de salon gebruiken. Daarnaast zijn er voor jou de shampoos en conditioner te koop. Veel producten zijn ook in kleine verpakkingen te verkrijgen zodat je ze makkelijk kunt meenemen als je op reis gaat of een weekendje weg.

Professional Sebastian

Van Sebastian hebben wij met name de stylingproducten van. Het zijn hele fijne producten die je makkelijk zelf kunt gebruiken en waarvan je niet heel veel nodig hebt voor een optimaal resultaat.

Mediceuticals

Haar- en hoofdhuidproblemen komen veel voor. De dermatologische producten van Mediceuticals zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid in optimale conditie worden gebracht en gehouden.

Krul- en stijltangen, föhn

Natuurlijk hebben wij ook een paar tangen en föhns staan. Hoe je de krultang of stijltang moet gebruiken laten wij je graag zien in een workshop. Vraag ernaar als je belangstelling hebt.

producten hairlab