T 038- 737 02 26 | E info@hairlab-zwolle.nl

Rosita Pronk

Rosita Pronk

Stijlcoach

Rosita Pronk

Ik ben er voor vrouwen die een duurzame garderobe willen en de kracht van kleding willen ervaren. 

Goed zorgen voor jezelf, je haar, je uiterlijke verzorging en kleding is niet bezig zijn met een perfect plaatje, het is juist een vorm van selfcare.

Wanneer je jouw kleuren kent, een fijne kast met kleren hebt, wéét wat je staat en hoe je het echt ‘eigen’’ kan maken, dan voegt kleding ook echt FUN toe aan je leven. Het geeft je zelfvertrouwen en je voelt je krachtiger. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste, door te weten wat jouw stijl is helpt je om anders naar jezelf te kijken en JEZELF te ZIEN en die ‘gewoon’ te láten zien, jouw pure JIJ.

Kleding is altijd een rode draad geweest in mijn leven en heeft mij steeds weer geholpen om me weer meer mezelf te voelen en me het zelfvertrouwen gegeven om mezelf te laten zien, Puur zoals ik ben. Het accepteren van mijn lichaam, het ontdekken van mijn stijl, en ondanks mijn onzekerheden me toch zichtbaar maken zijn stuk voor stuk mooie reizen geweest.

We zijn allemaal uniek, authentiek en mogen dit ook laten zien aan de wereld. Niet meer verschuilen maar Shinen. En daar wil ik jou bij helpen: Laten zien hoe mooi je bent, van binnen en buiten en dat door vertalen in kleding en uitstraling. Wanneer dit klopt en resoneert met je missie dan krijg je STRAALKRACHT!

Mijn aanpak staat los van je maat, je leeftijd of wat dan ook. Het gaat om jou als persoon. Met mijn ruim 20 jaar ervaring in de mode neem ik een lading aan kennis en ervaring voor jou mee. Dit in combinatie met mijn feilloos gevoel voor detail en scherpe intuïtie, is de perfecte combinatie om van je kledingkast jouw schatkist te maken.

Ik kan je 1 op 1 helpen in mijn Next level stijlprogramma, een losse stijlsessie of d.m.v. de onlinetraining Hét STIJLPLAN. 

Bezoek www.rositapronk.nl voor een overzicht van al mijn (gratis) diensten.

Bel of app voor een afspraak met +31 6 29091915 en volg me op Instagram: @rositastijlcoach